	2 nd	Annual Australian Islamic Education	on (AAIE) Forum	
Saturday 24th Febru	uary, Arkana College, Sydney			
7:45am	Registration Opens			
8:30 am – 8:40 am	Qur'an Recitation/Acknowledgment of Country			
	Welcome and Housekeeping			
	Mr Sam Halbouni – Arkana College Principal; Member Independent Primary School Heads of Australia			
8:40 am – 8.50 am	ISAA Address			
	Mr Abdullah Khan - ISSA Executive Member; AIC Executive Principal, Perth/ Adelaide			
Forum Session 1	Forum Session 1: 'Setting the Scene' - Critical Perspectives on Curriculum in Islamic Schooling			
8.50 am – 9.30 am	Mr Dylan Chown – CITE Research Fellow & Program Director - Islamic Education, UniSA			
9.30 am	Transition (5 mins)			
Forum Session 2	Service learning & debunking the myth	Perspectives & identity: A revisionist	"Who am I?" Sydney Youth Connected	To be confirmed
9:35 am - 10.50 am	of cultural seclusion in the Islamic	approach to enacting curriculum in	Shaykh Wessam Charkawi	
	school's sector	secondary history		
	Mr Osman Karolia	Ms Ayesha Ardati		
10:50 am – 11.15 am	Morning Tea/Bazar (25 mins)			
Forum Session 3	Forum Session 3: Update on Australian Islamic Studies Curriculum Project			
11.20 am – 11.40 pm	Professor Mohamad Abdalla – CITE Director, UniSA			
11.40 pm	Transition (5 mins)			
Forum Session 4	Case Study: Irfan College - Integrating	Using learning goals to revamp the	Case Study: Unity Grammar - STEM	Approaching the curriculum as a
11.45 pm – 1.00 pm	Islamic worldview & Australian	Arabic & Quran Curriculum	Cells: The Global Robotics Powerhouse	beginning teacher
	Curriculum	Mr Sam Halbouni	Ms Laila Qadan & Mr Riad Naanai	Mr Ziyad Serhan
	Mr Ali Arabaci & Ms Samah Taki			
1.00 pm – 1.25 pm	Salah (1.10 pm)			
1.30 - 1.55 pm	Lunch/Bazar (25 mins)			
Forum Session 5	A co-curricular gem! How to teach	Quality assessment & curriculum	The Road to Early Learning Success'.	Visualising a curriculum based on
2.00 pm – 3.15 pm	debating?	enactment	Ms Shadia Ghazi & Mr Anthony	virtues & values
	Ms Eyman Melligi, Ms Fatinah Issa &	Mr Muhammad Abdullah	Puglisi	Ms Fayerolla Jacobs
	Ms Rabiha Ibrahim			
3. 15 pm	Transition (5 mins)			
Forum Session 6	Forum Session 6: 'Key Note Address' - Understanding the Australian Curriculum and how to make it work for your school			
3.20 pm – 4.00 pm	Dr Deborah Price - Chair: Australian Curriculum Studies Association (ACSA); Program Director MMET, UniSA			
4.00 pm – 4.15 pm	Afternoon Tea/Bazar (15 mins)			
Forum Session 7	Forum Session 7: Panel Session (audience interactive)			
4.20 pm – 5.00 pm	Teacher led			
Forum Session 8		Forum Session 8: Forum Summary & Vot	e of Thanks - Professor Mohamad Abdalla	
5.05 pm – 5.30 pm				